top of page

Impresszum

DSC_0623.JPG

Dr. Németh Márton Tibor ügyvéd

Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.

Mobil: +36-20-272-0747

E-mail: iroda@drnemethmarton.hu

Weboldal: http://drnemethmarton.hu

Adószám: 53769075-1-28

Nyilvántartó ügyvédi kamara: Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara

Lajstromszám: 08-171/V/2017.

Tárhelyszolgáltató adatai: DotRoll Kft. / 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5. / tel: +36-1-432-3232 / support@dotroll.com


SZERZŐI JOGOK

Dr. Németh Márton Tibor ügyvéd honlapja, és az azon található minden képi, szöveges és egyéb tartalom, illetve azok elrendezése, valamint a honlapon megjelenített logók, karakterek, stíluselemek, forráskódok, valamint minden, a honlapon megjelenő szellemi alkotás szerzői jogi, védjegy-, illetve egyéb szellemi alkotáshoz fűződő jogi oltalom alatt áll, és Dr. Németh Márton Tibor ügyvéd tulajdonát képezi.
A felhasználó jogosult a honlapon böngészni, valamint az annak tartalmából készült kivonatokat nyomtatás, merevlemezre mentés útján, illetve más személyeknek történő továbbítás céljából magáncélra többszörözni. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a felhasználó érintetlenül hagyja a szerzői jogi és egyéb jogvédelmi nyilatkozatokat, valamint a többszörözött anyagokon feltünteti Dr. Németh Márton Tibor ügyvédet, mint a szellemi alkotások jogosultját. A honlap tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben ("Szerzői jogról szóló törvény") meghatározott szabad felhasználási eseteken kívüli módon, terjedelemben és mértékben nem használható fel, és a felhasználó a honlap látogatása, használata során köteles a Szerzői jogról szóló törvény szabályait betartani.
A honlapon megjelent és onnan archivált tartalom, valamint a fentiekben hivatkozott szerzői és szellemi alkotások felhasználása a Szerzői jogról szóló törvényben meghatározott kivételektől eltekintve kizárólag a honlap tulajdonosától kapott felhasználási jog vagy engedély birtokában történhet.

bottom of page