Eladó / kiadó ingatlanok

 
 

Kiadó téglalakás Győr-Gyárvárosban

80 m2

130.000 Ft / hó


Győr-Gyárváros családi- / társasházas övezetében téglalakás részben gépesítve és bútorozottan hosszú távra (minimum 1 év) kiadó. Ideális pároknak vagy kisebb létszámú családnak.

Az ingatlan a Gyárváros szívének nevezett Mátyás tértől pár utcányira, a lakók által gondozott zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Ahogy belépünk a kerítéssel körülvett magánterületre, egyből láthatjuk, hogy egy igazán különleges társasházi formáról van szó, ugyanis 11 darab 4 lakásos épület öleli körül a több mint egy hektárnyi belső, parkosított udvart. A közös területen idősek és fiatalok egyaránt megtalálják a kikapcsolódást, a magas platánfák árnyékában padok biztosítják a szépkorúak számára a pihenést, míg a legifjabb korosztály számára az udvaron lévő játszótér és a belső futballpálya nyújt szórakozási lehetőséget.

A 80 m2-es ingatlan az egyik tégla építésű kétszintes társasházi épület földszintjén kapott helyet.


Elrendezése: előszoba, konyha és étkező egybenyitva, 2 hálószoba amely közül az egyik nappalinak is használható, fürdő, WC.

A lakás 2013-ban teljes körű felújításon esett át, amelynek keretében a két szoba laminált parketta burkolatot, a többi helyiség járólap borítást kapott padlófűtéssel, valamint a felújítás során a lakásba beépítésre került egy hőcserélős szellőztető rendszer. A modern és kifogástalan konyhabútor villany főzőlappal, villanysütővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel és igény esetén kombinált hűtőszekrénnyel ellátott. A felújítás során egy tágas fürdőszoba került kialakításra, ahol az illemhelyiség mellett zuhanykabin és fürdőkád és igény esetén mosógép is helyet kapott, valamint külön illemhelyiség is rendelkezésre áll. Az elektromos redőnnyel felszerelt műanyag ablakok biztosítják a hang és hőszigetelést, a bejárati ajtó 3 ponton záródó. A lakás fűtését saját gázkazán biztosítja az előszobában, fürdőszobában és a WC-ben padlófűtéssel, a szobákban és a konyhában radiátoros hőleadókkal. A nappaliban modern stílusú sarok kanapé, a hálószobában tolóajtós gardróbszekrény, az étkezőben étkezőasztal 4 székkel és reggeliző pulttal áll rendelkezésre. A két szoba között átjárás biztosított.


A lakás ÉK-ÉNY tájolású. 2020-ban a 4 lakásos épületnél az északi fal kívülről 5 cm vastag grafitos hőszigetelést (dryvit) kapott.


Parkolás a belső udvaron, akár több gépjárműnek is rendelkezésre áll. A lakás fenntartási költsége kedvező.


Kisállat tartása és dohányzás nem megengedett (a lakáson kívül sem).


Bérleti díj: 130 000 Ft / hó + rezsi + 2 havi kaució szükséges


Min. 1 év határozott időtartamú szerződés; közjegyzői kiköltözési nyilatkozat feltétel;


Közös költség: 16.000 Ft / hó, amely magába foglalja a lépcsőház takarítást és a kertgondozást is


Azonnal költözhető!

További információért hívjon bizalommal vagy keressen e-mailes elérhetőségemen!

Dr. Németh Márton ügyvéd

tel.: +36-20-272-0747

e-mail: iroda@drnemethmarton.hu

 
slider_fahazas_PECSET.jpg

Ingatlanközvetítés

"Legyen ügyvédje az ingatlanosa!"

Tájékoztatom leendő Ügyfeleimet, hogy az Ügyvédházak elnevezésű, országos, ügyvédi ingatlanközvetítői hálózat tagjává váltam.


Az Ügyvédházak hálózat kizárólag ügyvéd és ügyvédi iroda tagjai a klasszikus ügyvédi tevékenységük kiegészítéseként, az ügyvédi törvény felhatalmazás alapján ingatlanközvetítői tevékenységet is ellátnak.


Az Ügyvédházak hálózat tagjai ingatlanközvetítési szolgáltatásukat, az ügyvédi működésük részeként, az ügyvédi etikai és a tevékenységre vonatkozó törvényi előírások betartásával, az ügyvédi kamarák felügyelete alatt, ügyvédi felelősségbiztosításuk védelmében végzik.


A hálózat ügyvédjeinek célja, hogy egyetemi képezettségük, az ingatlanjogban szerzett tudásuk, a szerződések előkészítésében, megkötésében, lebonyolításában, ügyfeleik képviseletében felhalmozott tapasztalatuk alapján kiemelkedő, minőségi, értékarányos és versenyképes szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleinknek az ingatlanközvetítők hazai piacán.


Amennyiben a jövőben ingatlant kíván értékesíteni, esetleg vásárolni, már a legelső pillanatban  gondoljon bátran együttműködő partnerként ügyvédi irodámra, és mindent megteszek az ingatlan felmérése, meghirdetése, a megfelelő vevő vagy a keresett ingatlan felkutatása és a tranzakció lebonyolítása érdekében.

 

Ezt a honlapot Dr. Németh Márton Tibor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Impresszum

©2020 by Dr. Németh Márton ügyvéd